ads

piektdiena, 2011. gada 23. decembris

Rihards Čerkovskis

Vārds, Uzvārds: Rihards Čerkovskis
Frimas nosaukums: RICHY STYLE
Vieta: Rīga ,Dzērvju iela 10-31, Akas iela 2
epasts: bernu.ballite@inbox.lv
telefons: 29567896
Mūsu firmas darbinieku Ziemassvētku pasākuma vadīšanai izvēlējāmies šo firmu. Visu sarunājām, apmainījāmies ar e-pastiem, tika piestādīts 100% priekšapmaksas rēķins, kuru, lieki teikt, apmaksājām. Viss likās kārtībā. BET UZ PASĀKUMU TĀ ARĪ NEVIENS NEATBRAUCA. Bērnus piekrāpa Ziemassvētku vecītis. Uz telefona zvaniem neviens vairs neatbil, arī naudu atpakaļ neviens skaitīt netaisās. Portālā ss.lv parādījies jauns sludinājumu ar šo pašu tālruni un vēl citu - R-Ballītes, tel 29361520. Uzmanieties, neiekrītiet arī jūs!

diemžēl, ne jau nu jaunums, tomēr cilvēki cenšas iedzīvoties arī uz kā šāda. žēl, ka tiek izmantots vecāku sirds siltums un vēlme sagādāt prieku atvasēm savām, bet gala rezultātā nākas ļoti vilties.
vienīgais mans ieteikums - 100% priekšapmaksu tomēr varbūt mūsdienās nav īsti aktuāli izmantot. pēcapmaksu - kāpēc ne? garantija vismaz no tā, ka bērniem netiks sabojāts prieks.

13 comments:

  1. Labdien, Margarita!

    Pilnībā atzīstam savu vainu, esam veikuši pārskaitījumu, un ļoti nožēlojam notikušo, tomēr jau esam paskaidrojuši situāciju.

    Ļoti ceram, ka viss nokārtosies. Ceru, ka Jūs pārtrauksiet nomelnošanas Kampaņu pret Rihardu Čerkovski, vai arī mēs vērsīsimies policijā par personas aizskaršanu un Nomelnošanu.

    Starpcitu, Viņš, pie šīs situācijas ir vainīgs vismazāk, Bet Jūs viņu saukājat par zagli un krāpnieku, Ko viņš Jums ir nozadzis? Vai Jūs esiet augstākās tiesas tiesnese, lai sauktu un apvainotu viņu par zagli un krāpnieku, nauda tika pārkaitīta uzreiz kā bija tāda iespēja, pasākums netika noorganizēts-meklējiet risinājumu, vērsieties attiecīgajās instancēs, galu galā noskaidrojiet, kā viss bija patiesībā Neviss jūtu un emociju uzplaukumā rakstiet aizvainojušus tekstus internetā. Rihards nav vienīgais SIA RICHY DARBINIKS, komandā darbojas vēl pieci cilvēki.

    Jūsu zināšanai, Rihads un aģentūra RICHY STYLE, nodarbojas ar labdarību, atbalsta bērnus ar kustību traucējumiem, strādā bez atlīdzības, un sautīgiem mērķiem, tomēr viņš nav ideāls, kur ir viņa vaina, ka viņš pats bija labdarības pasākumā, kuru vadīja, kad tajā brīdī mūsu bijušie sadarbības parteri neieradās jūsu pasākumā?

    Noskaidrojiet visus apstākļus. Tādi cilvēki, man personīgi ļoti nepatīk , kas tiklīdz kā kkas neizdodas kā tika plānots, ir gatavi darīt visu, un apvainot jebko, lai aizskartu, pazemotu un nomelnotu "Itkā lielu ļaundari" Ar kuru pat nav tikusies un pat runājusi par telefonu.

    Kamēr apkārt staigā īstie zagļi, Jūs atļaujieties par daudz. KAUNS, Ļoti liels kauns, arī no Jūsu puses.

    Biznes, Ir biznes, te ir jādarbojas bez emocijām. Tie sraksti ko Jūs sarakstījāt internetā, tikai parāda Jūsu zemiskumu, un es Jums to rakstu privāti, neviss publicēju apšaubāmos portālos, sūdzības.lv, krāpnieku blagos un vēl sazin kur. Jūs vispār apzinieties, vārda krāpnieks tulkojumu?

    Ļoti ceru, ka mēs sapratāmies, mēs saprotam Jūsu aizvainojumu, tomēr lūdzam izbeikt šo nomelnošanas kampaņu,

    Un Jaungada vakarā, šajā klusajā un svētajā periodā pārdomājiet, kāda bija Jūsu rīcība. Ļoti žēl, ceru, ka spēsiet rast iespēju, sevi novērtēt no malas un saprast, ka pirms Jūs iepazīstat cilvēku, neziniet kāds viņš ir, nevaig viņu saukt par zagli un krāpnieku.


    Priecīgus svētkus,

    Pasākumu aģentūras R-STYLE Radošā komanda.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es personīgi pazīstu Rihardu. Vienmēr viņš ir licies slidens tipiņš. Neesam daudz kontaktējuši, bet zinu viņu. Ir dzirdēts, kā daudzos gadījumos viņš apkrāpis cilvēkus, arī man pazīstamus. Nav smuki tā uzdzīvoties uz citu rēķina un šādi rīkoties. Viss sliktais ko izdaram, kādreiz nāk atpakaļ. Rihard, nāc pie prāta!

      Dzēst
    2. Tā garā murga autoram vajadzētu vispirms iegūt pamatizglītību pirms gudras muldēšanas. Tā vien šķiet, ka visa šis krāpnieku bariņš ir nule kā ieguvis pilngadību. Aģentūra R-sūds

      Dzēst
    3. Ir cilvēki, kurus ar vārdiem vien, pārliecināt nav iespējams.

      Dzēst
  2. Smieklīgi... paši piekrāpa un tagad vēl kaununa upuri. Sviests

    AtbildētDzēst
  3. vienkaarshi pedinju bars kuriem galvaa jaaiedod

    AtbildētDzēst
  4. Būtu šāda viena sūdzība, bet ir vesels bars.. es sāku interesēties par šo cilvēku un šī ir jau sestā sūdzība.. Kaut kā neticu šai kompānijai un cilvēkam.

    AtbildētDzēst
  5. Vins tak nesaprot ka dara pats sev pāri un neko labu no ta nesagaidīs...

    AtbildētDzēst
  6. ВНИМАНИЕ!!! ВОР- В РИГЕ!!! Rihards Čerkovskis...

    Дорогие мамочки и папочки, будьте осторожны заказывая аниматоров на праздник к своим деткам!
    В прошлом месяце было день рождение у моей доченьке, решили весело отпраздновать и пригласить в гости аниматора/ сказочного персонажа, обратилась в фирму http://www.emiram.lv/, на телефон (20663112) отвечает Rihards Čerkovskis, молодой человек с латышским акцентом, прекрасно говорит по русски, любезно все рассказал, выбрали персонажа, договорились о месте, времени и оплате, Рихард сказал, что работают о 100% предоплате, он прислал мне счет и я оплатила, как и договаривались, НО, к нам на праздник так никто и не приехал, и телефон не поднимал, детки все расстроенные, праздник был ИСПОРЧЕН!!! Этот ВОР, деньги так и не вернул, сказал, что не его вина, и просто открытым текстом меня посылает!
    Пожалуйста будьте БДИТЕЛЬНЫ!!! ПОДЕЛИТЕСЬ ЭТИМ ПОСТОМ, ЧТО БЫ ЭТОТ НЕ ЧЕЛОВЕК НЕ СМОГ ОБМАНУТЬ ВАШИХ БЛИЗКИХ!!!
    Поискав в интернете нашла много отзывав на этого человека и его фирмы:

    AtbildētDzēst
  7. Ja būtu Tik nevainīgs, balts un pūkains - būtu vismaz naudu atdevis.
    Pāķis ir un paliek pāķis..

    Dievs dod lai kāds cits neuzraujās

    AtbildētDzēst
  8. Ir arī darbinieki ,kas pie viņa ir strādājuši ,bet alga tā arī nav izmaksāta.

    AtbildētDzēst
  9. Vai viņi naudu ir atgriezuši atpakaļ??

    AtbildētDzēst