ads

piektdiena, 2011. gada 23. decembris

Mobilā krāpniecība

No šī numura nāk viltus sms kā piemēram: Samaksāts 2.59 Ls par virtuālo kredītu iegādi no sexsaites.net paldies! Jūsu kods ir XXXXX

Ja kāds saņem šādu avi līdzīgu sms no numura 1897, aicinu sazināties ar tiesībsargājošām iestādēm, lai krāpnieki tiktu saukti pie atbildības likuma noteiktajā kārtībā.

!!!!!

Lieki ko piebilst. Tomēr, ja nu kāds, kas uzturas attiecīgās saitēs, saņem ko tādu, der aizdomāties, vai kas ir pasūtīts vai nē. Šādas firmas arī, principā, pie atbildības saukt grūti, jo parasti to ofisi atrodas kaimanu salās vai jebkur citur, un LV ir tikai viens kantorītis, kur sēž kāda jauna dāma, kas arī visu žulti pa telefonu saņem no visiem tiem, kas ir apkrāpti. Tieši tāda pati sistēma ir arī ar iQ testiem utt. Vienreiz pasūti, un mēnesi maksāsi ik pa nedēļai noteiktas summas. Neviens šāds iQ tests nav maksas. Tie ir bezmaksas, un to aizpilde aizņem 60 minūtes, nevis 5... 10... 20!

2 komentāri:

  1. Par viniem jau zinots policijai,jo atkal vini paradijas,tikai tagad ar e-pakalpojumiem,it ka pasuti sms anti-spam verifikacijai un pec tam izradijas ka maksa ir 8.35 Ls un nekadu kodu,nevis atbildi,protams netika sanemts.

    AtbildētDzēst
  2. patiesi, es vēlos novērtēt LAPO mikrofinansējumu par to, ka man piešķīra aizdevumu 19 000 €, lai rūpētos par savu slimo bērnu. ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, izvairieties no viltus aizdevēju krāpšanas un piesakieties, izmantojot reālu aizdevumu uzņēmuma e-pastu lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst