ads

svētdiena, 2009. gada 13. septembris

Krāpnieki Latvijā

info:
Piedava darbu vacija
JA JUMS PIEDAVA DARBU CELTNIECIBA SHADI CILVEKI NO LIEPAJAS ANATOLIJS GUKS, KA FIRMAS "AGRE " DIREKTORS UN VINA PADOTIE ANDREJS BABICS UN LEONIDS MEHANIKOVS, KATEGORISKI NEIELAIDIETIES AR VINIEM, JO TAS VISS IR APMANS, JO BUS JASTRADA PA VELTI!!!!

tātad, cik nu spēju atcerēties, krāpniecība celtniecības nozarē ir pietiekami izplatīta lieta un ne tikai Latvijā. Šādi gadījumi jau notiek kopš 2006.gada, ja ne pat agrāk. Vienmēr ir kāds, kas centīsies apkrāpt cilvēkus, paņemot no viņa darbu, bet nedodot samaksu. Līgums, vienošanās - kas tāds ir pirmais, kas vajadzīgs.
Uzmanās!

5 komentāri:

  1. Vai tad cels neko nemkasaja ,tu visu laiku viesnica nodzeri, memaja,man bija dan darbs ,gan darba atlauja!

    AtbildētDzēst
  2. Lieliska Krāpniece ir Inguna Bedikere , piedalas kazās kā fotogrāfe, vižāziste. Saņem samaksu un pazūd . Rezultātā dzīves skaistākās dienas mirkļi nav iemūžināti. Vien tik cik atmiņā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vēl arī tas kad sola kā viņas "aizmugurē" iemācīs tēvzemi mīlēt! Šausmīgs cilvēks, nekāda gadījumā neielaizaties ar vinju nekādos darījumos...

      Dzēst
  3. Vārdu maina biežāk kā zeķbikses :) https://www.draugiem.lv/user/5118794/

    AtbildētDzēst
  4. nu celtnieciba musu valsti katra 3 firma uzmet, nemaksa algas un neko tu vinjiem neizdarisi! sudzies kur gribi tada musu valsti ir likumdoshana!

    AtbildētDzēst