ads

svētdiena, 2013. gada 12. maijs

Pircēji

Pēdējā laikā arvien biežāk notiek pasākumi, kas vērsti pret cilvēkiem, kuri cenšas pārdot preces dažos populārākajos Latvijas sludinājumu portālos.

Sistēma nekur nav jauna: pieprasījums var pārdodas arvien, steidzīgi nosūtīt ziņu viņam atpakaļ, tad pieprasījums pēc PayPal epasta, tad it kā vēstules no PayPal (pienāk no pa-ypal.com) utt.

Sūtīšanas vārds var atšķirties, bet valsts paliek tā pati - Nigērija. Šoreiz par kādu, kas cenšas nopirkt dažādas mantas savam brālēnam, aizbildinoties ar to, ka vai var cenu nedaudz zemāku, par augstu, beigās piekrīt, PayPal epastu neprasa, sūta kurp sūtīt, tikai pēc tam, ak jā, norēķinu epastu iedod no PayPal, izsūtīšu naudu kad būsi preci nosūtījis!

Epasta adrese: nbomobong@gmail.com (scam mail, fraud mail adrese reizē)

Name:Kolade Micheal
Address No:No,27,Adeoye Street Agbowo UI
State:Oyo
Country:Nigeria
Code:23402
Phone No:+2348067994446

3 komentāri:

  1. Sveiki,
    Tas ir, lai informētu plašu sabiedrību, ka Grace Okowa kundze, privāts aizdevumu aizdevējs ir atvērt finanšu iespēju ikvienam, kam vajadzīga nekādu finansiālu palīdzību. Mēs dodam no aizdevuma pie 2% procentu likmi privātpersonām, uzņēmumiem un uzņēmumiem saskaņā ar skaidru un saprotamā veidā un stāvoklī. sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: (embassyloanfirm@gmail.com)

    AtbildētDzēst
  2. Saskaros ar pirkt pardod.Elvis Vitols.No vina pasutiju preci bet naudu samaksaju bet ta neatnaca prece ne nauda.Zvanu uz ofisa nummuru noradita runa virietis un saka kad esmu policijai pazvanijusi.

    AtbildētDzēst
  3. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)
    Consolidation Loan and many more.

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

    AtbildētDzēst