ads

svētdiena, 2012. gada 9. decembris

Darbs Holandē ar krāpšanu

Firmas nosaukums: M&E Solution, SIA
Adrese: Rīga, Matīsa iela 76/78
Epasts: dardsoke@gmail.com

Informācija:

šī firma M&E solution ir reāli najob,KRĀPNIEKI pats izdaudīju uz savas ādas.izvairieties no Madaras Dimzas Lasmanes un,no Edītes Mednes!tie ir dotās firmas valdes locekļi!viņu tel.num.+37126394545,+37167501047,Holandes num.+31639500325,+31625009404!!!!!strādāsiet kā vergi dienu un nakti,solīs jums zelta kalnus,nostrādāsiet mēnesi un gala rezultātā izmaksās kapeikas,tas būs labākajā gadijumā,bet ļaunākajā nesamaksās neko un nopirks biļeti uz Latviju un tā jūs paliksiet beshā!!

Ierastais scenārijs, kad sola cilvēkiem zelta kalnus, bet beigās nesanāk nekā. Visa nauda, visticamākais, tiek pašu kabatā. Darbs ārzemēs jau ir ar lielu risku saistīts, vispirms jau tāpēc, ka nezini kāda ir firma, kas nosūta. Ieteicamais scenārijs - pārbaudīt vai Latvijā šai firmai vispār ir izsniegta licence tam, lai iekārtotu cilvēkus darbam konkrētā valstī. Ja ir, tad arī paskatīties atsauksmes internetā, jo tīmeklis iet pa priekšu visam. Ja abi iepriekšminētie sakrīt, pastāv iespēja, ka nebūs tik slikti. Vēl jau var arī prasīt cilvēku numurus, kuri jau strādā šajā valstī no konkrētās kompānijas. Tā nebūt nav slepena informācija, un firmas, kas ir drošas par saavu piedāvāto produktu un naudas apjomu, ko tās saņem par to, šādu informāciju sniedz bez īpašiem gaudu variantiem. Protams, pastāv iespēja, ka ir sarunāts ar kādu Tur, kur domāts braukt, bet nu, arī to var just īsti. Ne viss, ko šis cilvēks teiks, būs patiesība. Ja visu uzbur idilliskās krāsās - arī aizdomīgi. Vienmēr, kārtīgs cilvēks, teiks gan labo, gan slikto. Un tāds ir vienmēr. Nav tā, ka viss ir tikai skaisti, labi, burvīgi. Katram mākonim ir tumšā mala, puse, daļa!

2 komentāri:

  1. Ir iespēja nosūtīt detalizētāku informācīju ? j.tjunitis@gmail.com

    AtbildētDzēst
  2. Tātad, cienītais aborigēn, Ugis Surname! Pirms tu sevi uzdrīksties saukt par apkrāptu darbinieku, aizstaigā uz policiju un no sākuma pierādi, ka esi nepatiesi apvainots, nevis liec anonīmus komentārus internetā. Šajā valstī visi par visiem var runāt kas ienāk prātā, bez kādām problēmām. Katrs sevi cienošs aborigēns, kam nav izdevies "uzmest" darba devēju "iegriež" vienīgajā iespējamajā veidā - anonīmi iekomentējot, redzi, pirms saņemt naudu par kaut ko, tā ir jānopelna, nez kādēļ parasti problēmas ir tiem, kuri ārzemēs piedāvāto samaksas veidu - stundu likmi interpretē pa savam - nedarot neko, nositot darba laiku, vai izdarot nekvalitatīvi, jo stulbie ārzemnieki samaksās. Kādēļ Tu šeit neievietoji foto ar Tevis nekvalitatīvi padarīto darbu? Cik pazīstami - vaine? :) Tikai šoreiz tu mazliet esi pārkāpis robežu publicējot personu datus. Apsveicu! Nāksies par saviem vārdiem atbildēt, sāc domāt no kura datora rakstīji šo komentu un gaidi ciemos policiju, jo šiem cilvēkiem kā darba devējiem nav ko slēpt, atšķirībā no tevis, dārgais draugs...

    AtbildētDzēst